2016.9.7.Wed
【季節のオススメ食材☆牛蒡】
お料理・ケーキ
皆さま、こんばんは。
本日は料理長の中塚より、これからの季節にオススメの食材である牛蒡(ごぼう)についてご紹介します!
牛蒡は、成分の8割が水分でできており、食物繊維が豊富に含まれています。
また腸を刺激してお腹の調子を整える効果があります。
古くから利用されているのが、咳、痰の妙薬として、牛蒡の皮をすりおろしたものを絞って、その汁を飲んでいたそうです。
当式場では完全オリジナルメニューである「カルト・ブランシュ」に季節に合わせた野菜として牛蒡をお使い頂けます。
ゲストへのおもてなしとしても喜ばれますので、是非ご相談くださいませ!
・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
料理内容のご相談や式場見学をご希望の方はコチラ!
http://dev.morgan.tagaya.co.jp/inquiry/
This season’s recommended ingredient, the great burdock.
How are you dealing with this year’s constant heat?
My name is Nakatsuka, I’m the head chef.
Today I’d like to recommend you an ingredient for this season, the great burdock!!
The great burdock is a vegetable that consist 80% of water and is full of dietary fiber.
It’s known as a stimulus for the intestines and is said to put the stomach in order.
It can also to be used as a miracle cure for cough and sore throat.
Just drink the squeezed out grated skin of the great burdock!
Starting this September we will use the great burdock and other root vegetables in our menu here at St. Morgan.
Please look forward to it!!!
Keyword:
BRIDAL FAIRブライダルフェア
フェアの参加が難しい方はこちら 見学・ご相談も承っております