2014.12.27.Sat
2015年春夏メニュー完成
お料理・ケーキ
前撮り・ロケーションフォト
皆様、こんばんは。
2015年ラストのブログはシェフ中塚よりお届け致します。
春夏メニューが完成し、年始より皆様にご覧頂けるようビジュアル撮影を行いました。
今回のメニューは伝統的なフレンチとコンテンポラリ—フレンチを融合させ
食材は地の物を中心に季節感あふれる素材を使用しています。
幅広い年齢の方々にお越し頂くご結婚御披露宴。
ゲストの皆様が笑顔になって頂けることを想像しながら作った渾身のメニューです。
詳細は打ち合わせにてご紹介致します。
では、ほんの一部ですが撮影風景をご紹介いたします!
“New cuisine menu for spring and summer”
Hello, everyone.
This is the last blog in 2015!
This is Naoto Nakatsuka,performing as a French chef at St.Morgan Church.
Finally we completed making our new cuisine menu for spring and summer and made a concept video.
This time, we combined traditional French with contemporary French.
We use seasonal material so that everyone can enjoy and feel surprise when they eat our dishes.
We are going to present making scenes below.
So please check it!Keyword:
BRIDAL FAIRブライダルフェア
フェアの参加が難しい方はこちら 見学・ご相談も承っております