2016.10.7.Fri
【秋にピッタリ☆クラシックショコラ】
前撮り・ロケーションフォト
皆さま、こんばんは。
神戸セントモルガン教会パティシエの東です。
10月に入り、すっかり秋らしい気候になり、葉も鮮やかに色付く美しい季節となりました。
本日はこれからの季節にオススメの引菓子「クラッシックショコラ」をご紹介します!
少しビターで濃厚なチョコレートケーキは、温かい飲み物と相性抜群♪
トースターで少し温めますと、さらに美味しく召し上がっていただけますよ。
是非、お試しくださいませ。
・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
前撮り撮影のご相談や式場見学をご希望の方はコチラ!
http://dev.morgan.tagaya.co.jp/inquiry/
Hello!
I’m Higashi, a patisserie from Kobe’s St. Morgan Church.
It’s October already and the climate is starting to feel like spring. The leaves turn into vivid colors and the beautiful season is upon us.
Today I’d like to recommend a dessert that’s great for the upcoming season, the Classic Chocolate.
This slightly bitter and rich in flavor chocolate cake goes great with warm drinks.
It even tastes great if you warm the cake up in a toaster!
Please try it!
Keyword:
BRIDAL FAIRブライダルフェア
フェアの参加が難しい方はこちら 見学・ご相談も承っております